08 Eylül 2015 Salı 21:24
AK Parti'nin '5. Olağan Büyük Kongresi'

AK Parti Muş İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Davut Aydın, 12 Eylül'deki "5. Olağan Büyük Kongresi"ne ilişkin basın açıklaması yaptı.

Parti binasında düzenlenen toplantıda konuşan Aydın, AK Parti'nin 14 yılın her gününü büyüme ve değişim isteyen bir ülkeye direnenlere karşı verilen haklı bir mücadeleyle geçirdiğini söyledi.

Aydın, 14 yılda kritik yıllar, günler, saatler ve zamanlar olduğunu, bu kritik eşiklerin her birinin vakarla, sağduyu, tecrübe, birikim, sağlam prensipler ve milletin desteğiyle aşıldığını belirterek, şöyle konuştu:

"Partimizin kurucu lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın 2002 seçimlerine sokulmamasından başlayan ve sonrasında, AK Parti'yi siyasetin karanlık dehlizlerinde bırakmayı hedef alan tüm senaryolar zaman içinde birer birer çöktü. AK Parti ve AK Parti kadroları bu zaman diliminde yaşanan her bir olaydan güçlenerek çıkmakla kalmadı, milletimizle olan bağını daha da sıkılaştırdı. 13 yılda demokrasi, özgüven ve kalkınmada atılan dev adımlar, çekilen her zorluğun, yaşanan sıkıntının, darboğaz gibi görülen her geçidin, sabırla ve azimle aşılmasının bir semeresi olarak ülkemizin kazanımlarına eklendi. Bütün bunlar olurken AK Parti'nin dayandığı en büyük güç ise sarsılmaz birliği, milletin duyduğu itimat ve kurulduğu ilk günden itibaren kurucu değerlerine olan sadakatidir."

Aydın, çalışkanlık, güven ve vatanperverlik, 2023, 2053 ve 2071 vizyonları ile medeniyet değerlerinin, yeniden tüm coğrafya ve dünyayla bütünleştirme hedefinin, bu kutlu yolculuğun taşıyıcı unsurlarından olduğunu kaydetti.

AK Parti'nin girdiği tüm seçimlerde olduğu gibi 7 Haziran'da da Türkiye'nin 13 yıllık kazanımlarını koruyup, büyük hedeflerine ulaşmayı milli iradeden onay alarak gerçekleştirmek için yola çıktığını bildiren Aydın, AK Parti'nin ülkenin hükümetsiz bırakmamak adına yine yapıcı bir siyaset anlayışı ortaya koyduğunu ifade etti.

Aydın, AK Parti'nin yapılacak 5. Olağan Büyük Kongresi'nin Türkiye'nin demokratikleşme, kalkınma, ilerleme, değerleriyle bütünleşme yolculuğuna ve evrensel sorumluklarına ara vermeden tüm hızıyla devam etmesinin kaynağı olacağını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 08.09.2015 21:29
Anahtar Kelimeler:
AK Parti Muş İl Başkan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.