17 Nisan 2015 Cuma 19:11
HDP Muş Milletvekili adayları basın mensuplarıyla buluştu

MUŞ  - Halkların Demokratik Partisi (HDP) Muş Milletvekili adayları, kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kentteki bir restoranda ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bulaşan adaylar, yürütecekleri seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

HDP'nin birinci sıra Muş Milletvekili adayı Ahmet Yıldırım, en büyük görevlerinin toplumsal muhalefet dinamiklerini kucaklayarak, HDP'nin barajı aşması olduğunu söyledi.

HDP'nin mecliste yer alması için seçim çalışmalarını aralıksız yürüttüklerini ifade eden Yıldırım, dünyada en yüksek seçim barajının Türkiye'de olduğunu anımsattı.

Yıldırım, "Parti olarak seçime girmemiz büyük bir siyasi cesarete işaret ediyor. Bu Türkiye'nin son barajlı seçimi olacak. Bunu aşsak veya aşmasak da yüzde 10 barajı bir daha ki seçimde olmayacak. Bu bizim için konulan ve korunan 35 yıllık bir barajdır" dedi.

Daha sonra milletvekili adayları Burcu Çelik ve Mansur Işık da birer konuşma yaptı.

HDP Muş Milletvekili adayları basın mensuplarıyla buluştu

HDP Muş Milletvekili adayları basın mensuplarıyla buluştu

Son Güncelleme: 17.04.2015 19:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.