13 Nisan 2016 Çarşamba 12:33
Muş Belediyesi, İhaleyle Operatör Ve Şoför Alımına Gitti

Muş Belediyesi, 8 ay süreli çalıştırılmak üzere 58 şoför ve operatör için hizmet alım ihalesi gerçekleştirdi.

Muş Belediye Başkanlığı, çeşitli birimlerde çalıştırılmak üzere 58 personelin hizmet alımı için ihaleye çıktı. Maliyeti 1 milyon 320 bin lira olan ihaleye 18 firma katıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Cemalettin Seviş'in başkanlığında meclis toplantı salonunda yapılan ihale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile gerçekleştirildi.

Bir firmanın 1 milyon 927 bin 676 lira 16 kuruş teklif vererek aritmetik hata yaptığını belirten Seviş, "Teklif veren firmaların dosyaları ile ilgili incelemeleri yaptıktan sonra puanlama sistemine göre değerlendirme yapılacaktır. Komisyonunun değerlendirmesinin ardından ihale sonucu en kısa sürede açıklanacaktır." diye konuştu.

Son Güncelleme: 13.04.2016 16:20
Anahtar Kelimeler:
Muş Ihale
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.