10 Eylül 2015 Perşembe 16:25
İşte açlığınızı bastıracak yiyecekler

Açlığınızı kontrol altında tutmakta biraz yardıma mı ihtiyaç duyuyorsunuz? Yalnız değilsiniz. Çoğu müşterim kilo vermeye ya da kilosunu korumaya uğraşıyor.

Elbette, bu bir tesadüf değil. Kurt gibi aç olarak etrafta dolaşmak zordur. Özellikle de dört bir tarafınız yüksek kalorili ziyafetlerle sarılı olduğunda. İradenizin kırılması normal!
 
Güzel haber birkaç yeni çalışma kendinizi tok hissetmenizi sağlayacak karnınızdaki hormonları devreye girmesini sağlayan belirli yemeklerde tanımlanmış bileşenler var. İştahı bastıran ve tutkuyu azaltan beyindeki sinir taşıyıcılarını tetiklerler. Kilo vermek için aldığınız kalorileri azaltsanız da bu yemeklerden daha fazla yemek açlığınızı denetim altında tutmaya katkıda bulunur. Zayıflarken çift taraflı bir kazanç elde edersiniz. 

İşte açlığınızı bastıran bu yemekler: Elma, fasulye çeşitleri, bezelye çeşitleri, mercimek çeşitleri, nohut çeşitleri ve yumurta.    

Son Güncelleme: 18.07.2017 21:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.