03 Haziran 2016 Cuma 22:13
Fenerbahçe, Konuk Olduğu Anadolu Efes'i 87-85 Yenerek 1-0 Öne Geçti

Spor Toto Basketbol Süper Ligi play off final serisi ilk maçında Anadolu Efes ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Serinin ilk maçını Fenerbahçe 87-85 kazanarak seride 1-0 öne geçti.

50. şampiyonun belli olacağı final serisi 7 maç üzerinden oynanacak ve 4 galibiyete ulaşan takım şampiyonluğunu ilan edecek.

Spor Toto Play-Off Final Serisi'nin ikinci maçı 5 Haziran Pazar günü yine Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanırken, 7 ve 9 Haziran günlerinde oynanacak 3'üncü ve 4'üncü maçlar ise Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilecek. Gereği durumunda seride 5'inci, 6'ıncı ve 7'inci maçlar oynanacak.

Normal sezonu 24 galibiyetle lider tamamlayan Anadolu Efes, seride saha avantajını elinde bulunduruyor. Buna göre BSL'nin 50. şampiyonunu tayin edecek serinin 6. maçı sonunda 3-3'lük eşitlik olması durumunda 7'inci maç, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak.

Son Güncelleme: 03.06.2016 22:13
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.