10 Haziran 2016 Cuma 15:18
Fransa'da Tff Taraftar Elçiliği Açılıyor

EURO 2016'da boy gösterecek A Milli Futbol Takımımıza Fransa'da destek verecek futbolseverler için Türkiye Futbol Federasyonu Taraftar Elçiliği bugün 16:00'da hizmete açılacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen ve UEFA'dan alınan özel izinle Fan Zone'larda taraftarlarla buluşacak Taraftar Elçiliği, Türk Milli Takımı destekçilerinin buluşma noktası olacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Paris'te Eyfel Kulesi'nin yanında açılan Fan Zone'da hizmet verecek Taraftar Elçiliği'nde futbolseverlerin turnuva hakkında bilgilere ulaşabilecekleri ve kendilerine yardımcı olacak Taraftar Rehberleri'ni teslim alabilecekleri belirtildi. Taraftar elçiliğinin günün çeşitli saatlerinde sürpriz etkinliklere de sahne olacağı bildirildi.

TFF Taraftar Elçiliği, A Milli Takım'ın maçlarını oynayacağı Paris, Nice ve Lens şehirlerinde açılacak ve Fan Zone'ların açık olduğu saatlerde hizmet verecek.

Son Güncelleme: 10.06.2016 15:18
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.