09 Haziran 2016 Perşembe 14:33
Mecnun Otyakmaz: Aatıf Chahechouhe İçin Fenerbahçe İle Anlaştık

UEFA tarafından 3 yıl süreyle sıkı bir mali denetime tabi tutulacak Fenerbahçe, transferde ilk hamlesini yaptı. Bu sezon Spor Toto Süper Lig'e veda eden Sivasspor'un başkanı Mecnun Otyakmaz, golcü futbolcu Aatıf Chahechouhe için Fenerbahçe ile anlaştıklarını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Ankara'da yapılan Olağan Mali Genel Kurulu'na katılan ve NTV Spor'a açıklamalarda bulunan Mecnun Otyakmaz, "Fenerbahçe ile kendisi anlaştı. Biz de ön görüşme yaptık. Problem olacağını düşünmüyorum. Sanıyorum 3 yıllık sözleşme imzalanacak." dedi.

2012-2013 sezonunda Sivasspor'a transfer olan Faslı futbolcu, kırmızı beyazlı formayla 4 sezonda, 128'i Spor Toto Süper Lig, 24'ü ise Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 152 maçta forma giydi. Chahechouhe, bu karşılaşmalarda 54 gol kaydetti.

Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunda 34 maçın tamamında forma giyip, 17 kez rakip fileleri havalandıran Aatıf Chahechouhe gol krallığına ulaşmıştı.

Son Güncelleme: 09.06.2016 14:33
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.