03 Haziran 2016 Cuma 11:53
Şahenk İnisiyatifi, 'Oyunda Kal' Platformu Kapsamında 3 Bin Öğrenciye Ulaştı

Çocukları ve gençleri basketbol oynamaya ve böylece kötü alışkanlıklardan uzak kalmaya teşvik eden Doğuş Grubu'nun Şahenk İnisiyatifi çatısı altında hayata geçirdiği, "Oyunda Kal" platformunun projeleri devam ediyor.

'Oyunda Kal" platformu kapsamında Mart ayında gerçekleştirilen "Clinic Day" etkinliğinde eğitim alan 10 beden eğitimi öğretmeni, kendi öğrencilerine uyguladıkları 8 haftalık eğitimi tamamladı. Böylelikle "Oyunda Kal" platformu kapsamındaki eğitimlerle 3 bin öğrenciye ulaşıldı.

Şahenk İnisiyatifi, "Oyunda Kal" platformu kapsamındaki eğitimlerle 3 bin öğrenciye ulaşıldı. Doğuş Grubu'nun Şahenk İnisiyatifi çatısı altında yürüttüğü "Oyunda Kal" platformu kapsamında Mart ayında gerçekleştirilen "Clinic Day" etkinliğinde eğitim alan 10 beden eğitimi öğretmeni, kendi öğrencilerine uyguladıkları 8 haftalık eğitimi tamamladı.

Doğuş Grubu'nun Şahenk İnisiyatifi çatısı altında hayata geçirdiği, çocukları ve gençleri basketbol oynamaya ve böylece kötü alışkanlıklardan uzak kalmaya teşvik eden "Oyunda Kal" platformu kapsamında, 18 Mart'ta Euroleague One Team işbirliği ile düzenlenen "Clinic Day" etkinliğinde eğitim alan beden eğitimi öğretmenleri, kendi okullarındaki öğrencilere 8 haftalık bir programla, öğrendiklerini aktardılar.

'Oyunda Kal" platformu çerçevesinde basketbol sahaları yenilenen 5 okuldan 2'şer öğretmen 18 Mart'ta Euroleague hocalarından kendi öğrencilerini ne şekilde eğiteceklerine ilişkin olarak "Clinic Day" etkinliğinde eğitim almışlardı. Programa katılan öğretmenler kendi okullarında uyguladıkları 8 haftalık programla direkt olarak 250 öğrenciye, diğer sınıflardaki uygulamaları ve diğer öğretmenleri de bilgilendirmeleri çerçevesinde de dolaylı olarak 3 bin öğrenciye bilgilerini aktarmış oldular.

8 haftalık programın son kısmında, programa katılan öğrenciler Ayhan Şahenk Spor Kompleksi'ni gezme imkânı bularak; soyunma odaları ve basın odaları da dâhil olmak düzenlenen tura katıldılar. Öğrenciler tur sırasında Turkish Airlines Euroleague'de de yer alan Darüşşafaka Doğuş oyuncuları Erwin Dudley ve Oğuz Savaş ile de bir araya gelerek, keyifli bir gün geçirdiler.

Son Güncelleme: 03.06.2016 11:53
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.