03 Haziran 2016 Cuma 15:33
Şan: Rüya Gibi Olan Bu Sezonu Alnımızın Akıyla Tamamladık

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ve Yönetim Kurulu üyeleri, düzenledikleri basın toplantısı ile geride kalan sezonu değerlendirdi ve yeni sezon transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

2015-16 sezonunda yapılan çalışmaların ve bundan sonraki dönemlerde yapılması planlanan çalışmaların anlatıldığı değerlendirme toplantısı Dedeman Otel'de gerçekleşti. Tarihi bir sezon yaşadıklarını ve alınan başarıda emeği geçenleri kutladığını belirten Başkan Ahmet Şan, "Rüya gibi olan bu sezonu alnımızın akıyla tamamladık ve bu başarıyı kalıcı kılıp başarıyı artırmalıyız." dedi.

Başkan Şan, geride kalan sezonda kiralık olarak forma giyen Samuel Holmen ile ilgili bir soru üzerine ise "Geçtiğimiz sezon kiralık olarak kadromuzda bulunan Holmen'e teklifimizi ilettik. Görüşmeler sürüyor. Holmen ile anlaşma sağlamak üzereyiz. Bunun yanı sıra başarılı altyapı çalışmalarımızın meyvelerini almaya devam ediyoruz. Pilot takımımız Anadolu Selçukspor'dan Can Demir Aktav ile profesyonel sözleşme imzaladık. İkinci kalecimiz Kaya Tarakçı kadromuzda kalacak." diye cevap verdi.

Yeni sezon formaları ile ilgili gelen eleştirileri değerlendirdiklerini ve isteklere göre yeni tasarımların yapılacağını konuşmasına ekleyen Şan, UEFA ile ilgili yeni tişörtler hazırlanacağını ve maçlardan önce satışa çıkacağını belirtti.

"TRAORE İÇİN BEKLEYECEĞİZ"

Son olarak Süper Lig'in yeni ekibi Kardemir Karabükspor'un savunma oyuncusu Can Demir'i istediklerini ancak genç oyuncuyu kulübünün vermek istemediğini söylediğini belirten Başkan Ahmet Şan, "Traore için bekleyeceğiz. Konyaspor geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Meha'dan 500 bin Euro para kazandı. Bunun gibi örnekleri çoğaltmak istiyoruz." diye konuştu.

Son Güncelleme: 03.06.2016 15:33
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.