02 Haziran 2016 Perşembe 18:43
Sinan Güler: Hedefimize Ulaşacak Basketbolu Oynamak İstiyoruz

A Milli Erkek Basketbol Takım Kaptanı Sinan Güler, Rio Olimpiyat Oyunları hedefine ulaşacak bir oyun sergilemek istediklerini söyledi.

5-10 Temmuz 2016 tarihlerinde Filipinler'in başkenti Manila'da düzenlenecek olan 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Elemeleri için hazırlıklarına 6 Haziran Pazartesi günü başlayacak ay yıldızlılarda kaptan Sinan Güler, "Türk basketbol tarihi için önemli bir eleme oynayacağız. Sezon yeni bitmiş veya bitiyor olmasına rağmen, en kısa zamanda en iyi durumda hazırlanmak istiyoruz. Turnuva vakti geldiğinde hedefimize ulaşacak basketbolu oynamak istiyoruz. Umuyorum ki bu kamp süreci dilediğimiz gibi geçer ve Türk sporunu Rio'da Olimpiyat Oyunları'nda temsil edecek başarıya ulaşabiliriz." dedi.

Son Güncelleme: 02.06.2016 18:43
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.