27 Şubat 2015 Cuma 11:31
Viber Oyunları Tüm Kullanıcılar İçin Aktif Oluyor

Gsm şirketlerinin inceden inceye uyuz olmaya başladığı Viber’in geçtiğimiz yıl Rakuten tarafından satın alındığını bu haberimizde sizlere duyurmuştuk. Kullanıcılara internet üzerinden görüşme hizmeti sağlayan uygulama, geçtiğimiz Aralık ayından bu zamana kadar test ettiği uygulama içi oyunları tüm kullanıcılar için aktif etmeye hazırlanıyor.

Test aşaması için Belarus, Malezya, İsrail, Singapur ve Ukrayna'yı seçen şirket, Viber Candy Mania, Wild Luck Casino, Viber Pop oyunlarıyla bu ülkelerde boy gösterdi. Yapılan testlerin ardından ise  Viber oyun bölümünün tüm dünyadaki kullanıcılara aktif olarak açılmasına karar verildi. Talmon Marcus’un (CEO) yaptığı açıklamaya göre şirketin bu adımı kullanıcıların uygulama içerisinde daha fazla zaman geçirmesini sağlayacak ve dolayısıyla uygulama içi satışları fazlasıyla arttıracak. Yaklaşık 236 milyon küresel aylık kullanıcının sistemde olduğunu belirten CEO, yapılan testlerde geri dönüşlerin oldukça pozitif olduğunu ve bu sebeple şirketin böyle bir stratejiye yöneldiğini açıklamalarına ekledi.

Son Güncelleme: 27.02.2015 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.