16 Nisan 2015 Perşembe 20:24
Ağrı'daki zehirlenme

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde anne, baba ve 6 çocuğunun ölümüne ilişkin hazırlanan ön inceleme raporunda, cenazelerden alınan doku örneklerinde karbonmonoksit gazı tespit edildiği belirtildi.

Alıntepe köyünde 11 Nisan Cumartesi günü evlerinde ölü bulunan Abdülkadir (45) ve Antika Zeyat (45) çifti ile çocukları Semra (17), Özlem (12), Kenan (15), Adem (10), Erdem (8) ve Miraç Zeyat'ın (2) cenazeleri, Erzurum Adli Tıp Kurumu'nda, Cumhuriyet Savcısı Fatih Yılmaz nezaretinde otopsi yapıldı. Otopside alınan doku örnekleri daha sonra testlere tabi tutuldu.

Yapılan ilk testler sonucunda anne, baba ve 6 çocuktan alınan doku örneklerinde karbonmonoksite rastlandı. Hazırlanan ön inceleme raporu, soruşturmayı yürüten Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.

Başsavcılığın talimatı doğrultusunda kesin ölüm nedenlerinin belirlenebilmesi için diğer biyolojik testler ise sürüyor.

- Olay

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine 20 kilometre uzaklıktaki Alıntepe köyünde yaşayan Abdülkadir ve Antika Zeyat çiftiyle 6 çocuğu, 11 Nisan Cumartesi günü komşuları tarafından evde ölü bulunmuştu. Zehirlenme şüphesiyle Erzurum Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Zeyat ailesinin cenazeleri, incelemelerin ardından Alıntepe köyünde 12 Nisan Pazar günü toprağa verilmişti.

Son Güncelleme: 16.04.2015 20:25
Anahtar Kelimeler:
Ağrıdaki Zehirlenme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.