13 Ağustos 2015 Perşembe 20:03
AK Parti Aziziye Danışma Meclisi toplantısı yapıldı

ERZURUM - AK Parti Aziziye İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Aziziye Belediyesi nikah ve konferans salonunda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, teşkilat olarak olarak son dönemde yaşanan gelişmeler nedeniyle herhangi bir karamsarlığa izin vermeyeceklerini söyledi.

Türkiye'de yaşayan tüm kesimlerle bir arada olacaklarını ve kardeşçe yaşayacaklarını bildiren Yılmaz, "Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun da vurguladığı gibi ülkemizde, huzurun, güvenin ve istikrarın teminatı AK Parti'dir. Bundan sonra da AK Parti olacaktır" dedi. 

7 Haziran seçimlerinde Erzurum'daki parti teşkilatının özveriyle yürüttüğü çalışmaya hayran kaldığını ifade eden AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ise, "Büyük özveri ve fedakarlıkla, ev ev, kapı kapı dolaşarak partimizin başarısı için çalıştınız. Bütün seçim çalışmam boyunca söylediğim ve 23 yıllık teşkilat hayatımda inandığım bir şey var ki, bizler seçim dönemlerinde insanların geleceklerini ve bugünlerini emanet alıyoruz. Her bir oy, kişinin çocuğuyla birlikte geleceği ve bugünü için emanettir. Diyor ki, 'alın bu emanetimi benim ve çocuğumun geleceğini benim adıma inşa edin.' Dolayısıyla biz bu sorumluluğumuzun farkında ve bilincindeyiz" şeklinde konuştu. 

Toplantıya, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe teşkilatı, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Son Güncelleme: 13.08.2015 20:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.