10 Eylül 2015 Perşembe 15:38
Başkan Başaran'dan 'provokatif eylem' uyarısı

 Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran, belediye çalışanlarını provokatif eylemlere karşı uyardı.

Aşkale Belediyesi Toplantı Salonu'nda belediye çalışanlarıyla bir araya gelen Başaran, ülkede son günlerde artan terör olaylarının kendilerini üzdüğünü söyledi.

Şehitlerin acısını yaşarken, hatalı davranışlardan kaçınılması gerektiğini ifade eden Başaran, şöyle konuştu:

"Taşkınlıklar bizim değil, başkalarının işine yarıyor. Bize yakışan şekilde yapmamız gereken tüm etkinlikleri hep beraber yapalım. Evlerimizi Türk bayraklarıyla donatalım. Dillerimizi Kur'an ile süsleyelim. Şehitlerimizi dualarımızla analım. Bu yönde dışarıdan gelecek olumsuz eylemlere karşı kulaklarınızı tıkayın. Taşkınlık yapan ve milleti bir birine düşürenlere fırsat vermeyin. Unutmayın ki, bu günler geçecektir. 78 milyon olarak hep beraber kol kola, gönül gönüle, yürek yüreğe kenetlenip, terör belasını da başımızdan defedeceğiz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum."

Başkan Başaran'dan

Başkan Başaran'dan

Başkan Başaran'dan

Başkan Başaran'dan

Başkan Başaran'dan

Son Güncelleme: 10.09.2015 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.