14 Ocak 2016 Perşembe 17:35
Erzurum İl Başkanı Yeşilyurt Gazetecilerle Bir Arada

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, "Ülkenin aydın geçinen kesimi, maalesef ülkesinin düşmanı. Ben hiçbir ülkede aydınların ülkesine bu kadar düşman olacağını düşünmüyorum. Sözüm ona aydın geçinenlerin, kendini aydın zanneden kişilerin yayınlamış olduğu bildiri içler acısı" dedi.

AK Parti İl Teşkilatı, Müceldili Konağı'nda gazetecilerle buluşma programı düzenledi. Programda konuşan İl Başkanı Yeşilyurt, Türkiye çevresindeki bazı ülkelerin maşası olan birtakım terör örgütlerinin ülkeyi zafiyete uğratmak için çaba sarfettiğini belirtti.

Bu terör örgütlerinin hiçbir zaman başarılı olamayacaklarını ifade eden Yeşilyurt, şöyle söyledi:

"Ülkenin aydın geçinen kesimi maalesef ülkesinin düşmanı. Ben hiçbir ülkede aydınların ülkesine bu kadar düşman olacağını düşünmüyorum. Sözüm ona aydın geçinenlerin, kendini aydın zanneden kişilerin yayınlamış olduğu bildiri içler acısı. Acaba bu aydınlarımız eleştiri yaptıkları konularda terörün bitirilmesiyle ilgili nasıl bir çalışma yapmışlar. Kaç makaleleri var. Bu konularla alakalı akademik çalışma yapmışlar mı? Buna bakmak lazım. Siyasallaşmış bir akademisyenin yapmış olduğu şeyi kınıyoruz. Bunlardan farklı bir şey de beklenemezdi. Neye hizmet ettikleri belli. Ülkemizi zafiyete uğratmak için çaba içerisindeler."

Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Yeşilyurt, Erzurum'un Türkiye'nin siyasetinde özgül bir ağırlığa sahip olduğunu belirtti. Siyasette ve bürokraside iyi pozisyonlarda olan birçok simanın Erzurum'lu olduğunu hatırlatan Yeşilyurt, "Erzurum, bölgemizin kalesidir" dedi.

Son Güncelleme: 14.01.2016 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.