10 Mart 2015 Salı 13:09
Malazgirt Belediyesinde personel toplantısı

MUŞ (AA) - Malazgirt Belediyesi vatandaşlara daha güler yüzlü, kaliteli hizmet vermek ve işlerin daha hızlı yürütülmesi için personel toplantısı düzenledi.

Belediye Başkanı Halis Coşkun başkanlığında Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıya belediye meclis üyeleri, birim amirleri ve personeller katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Coşkun, öncelikle personelin mesai saatlerine uyması konusunda uyarıda bulunarak, bütün personelin mesai saatleri içinde işlerinin başından olmasını istedi.

Coşkun, "Belediyemize gelen tüm vatandaşlarımıza güler yüz ile hızlı hizmet vermemiz gerekmekte. Bu konuda tüm personel gereken özeni göstermelidir. Yerel seçimlerin üzerinden bir yıl geçti.  Halka verdiğimiz sözleri yerine getirmek için ekip ruhuyla durmadan çalışacağız. Onun için her ay personel toplantısı gerçekleştirerek, halkın sorun ve sıkıntılarının çözümü konusunda fikir alış verişinde bulunacağız" dedi.

Konuşmaların ardından "İş Sağlığı ve Güvenliği"  eğitimine katılan personellere belge verildi.

Son Güncelleme: 10.03.2015 13:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.