17 Nisan 2015 Cuma 19:53
TBMM Başkanlığı ile YYÜ arasında sağlık protokolü

VAN  - Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) arasında sağlık alım protokolü imzalandı.

Van’a gelen TBMM Genel Sekreteri Dr. İrfan Neziroğlu, TBMM Tıbbi Koordinatörü Dr. Jale Devran,  TBMM Milletvekili Hizmetleri Başkanı İsmail Kargulu YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal’ı ziyaret ederek üniversite hakkında bilgi aldı.

Battal birçok alanda olduğu gibi sağlık alanında da YYÜ’nün çok güçlü olduğunu ifade ederek, "Bu protokolü imzaladıktan sonra TBMM çalışanları, vekiller ve yakınlarına sağlık hizmeti vereceğiz. Hastanemize il dışından ve yurt dışından hastalar geliyor. Özellikle sağlık hizmetleri konusunda iddialıyız. Bizi tercih ettikleri için başta Meclis Başkanımız Sayın Cemil Çiçek ve TBMM Genel Sekreteri Dr. İrfan Neziroğlu'na teşekkür ediyorum" dedi.

TBMM Genel Sekreteri Dr. Neziroğlu ise Van'ı ve üniversiteyi çok beğendiklerini söyleyerek protokolün hayırlara vesile olmasını diledi.

Konuşmaların ardından YYÜ Diş Hekimliği Fakültesine geçerek bilgi alan Dr. Neziroğlu ve beraberindekiler protokolün imzalanacağı Dursun Odabaş Tıp Merkezine geçti.

Burada  Battal ve Neziroğlu tarafından protokol imzalandı.

Protokolün imzalanmasının ardından YYÜ Kedi Evi, El Sanatları Merkezini gezen TBMM heyeti Akdamar Adası'nı da ziyaret etti.

TBMM Başkanlığı ile YYÜ arasında sağlık protokolü

TBMM Başkanlığı ile YYÜ arasında sağlık protokolü

Son Güncelleme: 17.04.2015 19:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.