17 Eylül 2015 Perşembe 19:09
Terör saldırılarına yönelik tepkiler

 Adalet Büro-Sen Erzurum İl Temsilciliği, bölücü terör örgütü PKK'nın saldırılarına yönelik protesto eylemi gerçekleştirdi.

Erzurum Adalet Sarayı önünde toplanan grup adına açıklama yapan sendikanın İl Temsilcisi Erkan Sancak, asker ve polise yapılan saldırıları şiddetle kınadıklarını söyledi.

Dağlıca'da, Iğdır'da ve diğer tüm terör olaylarının yaşandığı bölgelerde yapılan hain saldırı ve kurulan pusular sonucu gelen şehit haberlerinin yüreklerini dağladıklarını belirten Sancak, şöyle konuştu:

"Kardeşi kardeşe düşürecek kadar vicdani duyguları körelmiş, insanlık kelimesinin dahi anlamını unutmuş tüm terör örgütlerini ve bu örgütlere her türlü yardım ve desteği sağlayan, kısacası örgütün var olan kaynağını oluşturan tüm ülkeleri kınıyor, yapılan tüm bu eylemlerden ötürü kendilerini lanetliyoruz. Şunu hiç kimse hiçbir zaman unutmamalıdır. Bu ülkenin bütün evlatları ayrım yapılmaksızın asırlar boyu kardeş olarak birlikte yaşamıştır ve bu kardeşlik sonsuza kadar da devam edecektir. Hiç kimse ama hiç kimse bu kardeşliği bozamayacak, kalleşçe yıllar öncesinden planlanan oyunlarla ülkemizi bölmeye gücü yetmeyecektir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve metanet, yaralı asker ve polislerimize acil şifalar dileriz."

 

Terör saldırılarına yönelik tepkiler

Terör saldırılarına yönelik tepkiler

Terör saldırılarına yönelik tepkiler

Son Güncelleme: 17.09.2015 19:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.