10 Aralık 2015 Perşembe 11:02
Van'da AVM açılışı yapıldı

Doğu'nun incisi Van'ın ilk yaşam merkezi konseptli alışveriş merkezi Van AVM, kapılarını 15 Aralık’ta açıyor.

Global Yatırım Holding tarafından kurulan VAN Van AVM, 90 mağazası, 10 salonlu sineması, yemek ve eğlence alanlarıyla kente hareket katacak.

50 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Van AVM, bünyesindeki yemek ve eğlence alanları ve modern mimarisiyle kentin görünüme katkı sağlarken, sunduğu olanaklarla da bölgedeki alışveriş alışkanlıklarını değiştirecek.

Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, çok titiz ve yoğun bir çalışma sonunda nihayet güzel bir noktaya geldiklerini, Van AVM'nin 15 Aralık’ta Vanlılarla buluşacağını söyledi.

Van AVM sayesinde kentin ulusal boyutlarda tanınan çok sayıda markayla tanışacağını ifade eden Bensel, "Van'ın yanı sıra bölgedeki şehirler ve komşu ülke İran da Van AVM’yi merakla bekliyor. Alışveriş yapmak için kente gelen İranlı turistler, Van AVM’de vakit geçirmekle kalmayacak aynı zamanda şehrin tarihi yerlerini ve caddelerini de gezerek Van ekonomisine de önemli katkı sağlayacaktır" dedi.

Son Güncelleme: 10.12.2015 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.