29 Ocak 2018 Pazartesi 14:52
Van Milli Eğitim Müdürü Tevke göreve başladı

Van İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin’in yerine atanan Antalya Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke görevine başladı.

Van Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin’in Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirliğine atamasının ardından yerine atanan Muratpaşa Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, bugün itibariyle görevine başladı. Hasan Tevke’ye görevini devreden Kıyasettin Kırekin, Tevke’ye başarılar diledi.

5 yıl boyunca Van İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptığını belirten Kırekin, “Gönlümüz ve yüreğimiz sizinle beraber olacak. İlimize hizmet edecek olmanız bizi memnun ediyor. Yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Van İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Hasan Tevke ise, Kıyasettin Kırekin’e Van’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde bu ile hizmet etmeye gayret göstereceklerini belirten Tevke, çalışmanın ve başarmanın bir ekip işi olduğunu, hep birlikte bu ile hizmet etmek için çalışacaklarını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.