08 Haziran 2016 Çarşamba 13:23
Bahçeli'yi Şaşırtan Tıraş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'de düzenlenen grup toplantısına katılan bir çocuğun saçlarına "Oyunu Boz" yazısı kazıttığı tıraşı görünce şaşkınlık yaşadı.

Saçının arkasını "Oyunu Boz" şeklinde kestiren 14 yaşındaki Alper Beksiz, MHP'nin grup toplantısına katıldı. Bahçeli'ye destek vermek için saçlarına "Oyunu Boz" yazısı kazıtan Alper Beksiz, toplantının sonunda Bahçeli ile fotoğraf çektirdi.

MHP'li çocuğun saç tıraşını gören Bahçeli'nin şaşkınlığı gözlerden kaçmadı. Çocuğun saçındaki yazıyı okuyan Bahçeli, "Kürsüye çıkalım da herkes görsün." dedi.

Bir kuaförde çıraklık da yapan 8. sınıf öğrencisi Alper, "Devlet beye oynanan oyunları gördük ve oyunları bozmak içn katkıda bulunmak istedik. Oyunu bozacağız." diye konuştu.

Son Güncelleme: 08.06.2016 13:23
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.