04 Aralık 2013 Çarşamba 18:00
Kaymakam Cem Akbay, Patnos Belediye Başkanlığı İçin İstifa Etti

Kaymakam Cem Akbay Patnos Belediye Başkanlığı İçin İstifa Etti.

Zonguldak’ın Devrek İlçesi Kaymakamı 36 yaşındaki Cem Afşin Akbay, AK Parti’den Ağrı’nın Patnos İlçesi Belediye Başkan aday adayı olmak için görevinden istifa etti.
Geçen yıl Eylül ayında Çanakkale’nin Yenice İlçesi’nden atanan Cem Afşin Albay, İçişleri Bakanlığı’na gönderilmek üzere geçen cuma günü Zonguldak Valiliği’ne istifa dilekçesini sundu.

Daha önce Trabzon’un Hayrat, Ardahan’ın Çıldır ilçesi Kaymakamlığı ve Adıyaman vali yardımcılığı görevleri de yapan Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bölümler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu Akbay, “Doğum yerim olan Ağrı’nın Patnos ilçesinden AK Parti’den belediye başkan aday adayı olmak için istifa dilekçemi verdim. Ancak, belediye başkan aday adaylığı başvurusu sona erdiği için başvuru yapmadım. Sadece genel merkezden haber bekliyorum. İnşallah hayırlısı olur” dedi.   20131203_266445

Son Güncelleme: 04.12.2021 18:56
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.