03 Haziran 2016 Cuma 18:43
Kılıçdaroğlu, Gürültü Yapan Gençleri Uyardı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Adana Tarımına Sahip Çıkıyor" başlıklı panele konuşmacı olarak katıldı. Konuşması esnasında, konuşarak gürültü yapan gençleri uyaran Kılıçdaroğlu, "Arzu ediyorsanız salonu terk edebilirsiniz." dedi.

Adana'da gün boyu ziyaretlerde bulunan ve toplantılara katılan Kemal Kılıçdaroğlu, son olarak bir otelde düzenlenen panele katıldı. Burada ilk olarak çiftçilerin yaşadıkları sorunları dinleyen Kılıçdroğlu, ardından ise konuşmacı olarak kürsüye çıktı. Konuşmasında tarım konuları hakkında bilgilendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu'nun konuşması esnasında bir grup genç salonda konuşarak gürültü çıkarttı. Durumdan rahatsız olan Kılıçdaroğlu, gençleri susması konusunda uyararak, "Arzu ediyorsanız salonu terk edebilirsiniz. Konuşmayacaksınız. Konuşmasını biliyoruz ama en zor kısım, dinlemesini bilmiyoruz. Dinlemesini de öğreneceğiz. Bu kültürü yerleştirmek zorundayız. 20 kişi konuştu, dikkatle dinledim. 4,5 sayfa not aldım." ifadelerini kullandı. Gençlerin susması üzerine Kılıçdaroğlu konuşmasına kaldığı yerden devam etti.

Kılıçdaroğlu, Gürültü Yapan Gençleri Uyardı

Kılıçdaroğlu, Gürültü Yapan Gençleri Uyardı

Kılıçdaroğlu, Gürültü Yapan Gençleri Uyardı

Kılıçdaroğlu, Gürültü Yapan Gençleri Uyardı

Son Güncelleme: 03.06.2016 18:43
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.