26 Ekim 2014 Pazar 01:45
CİNEGOLDS Sinemaları Sezona 'Merhaba' Dedi

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Kimlik Mağazası üzerinde hizmet veren şehrin ilk Sinema Salonu CİNEGOLDS SİNEMALARI şimdi daha güçlü. 

 

CİNEDERİN Sinemaları bünyesine girerek Sezona yepyeni bir kimlikle “merhaba” diyen CİNEGOLDS, Ağrı’da yaşayan Sinemaseverlere Türkiye ile aynı anda vizyon filmlerini getirmek üzere bütün film şirketleriyle anlaşmalarını imzaladı. Yenilenen Kalorifer ve ısı sisteminin yanı sıra hizmete giren 18 kişilik asansörüyle müşterilerine hizmet vermeye başlayan CİNEGOLDS Sinemaları CİNEDERİN Sinemaları işbirliğiyle salonlarına bir yenisini daha ekleyerek 3 salon kapasitesine ulaştı. Sezonun ilk filmi ise Gişe Rekorları kıran İncir Reçeli 2 filmi oldu. İzleyenleri gözyaşına boğan İncir Reçeli 2 filminin haricinde Korku Filmi AZAZİL ve 3 Boyutlu Çizgi Film KİKORİKİ filmlerini de Türkiye ile aynı anda vizyona girdi.

 

“DİGİTAL SES VE GÖRÜNTÜYE GEÇTİK”

 

Eski Analog makinelerini yenileyerek 3 Boyutlu DİJİTAL Makine ve Ses Sistemine geçen CİNEGOLDS Sinemaları sezona iddialı başladıklarını belirtti. Görüntü, Ses ve konfordan memnun kalmayan müşterilerine para iadesi yapacaklarını belirten CİNEGOLDS ve CİNEDERİN Sinema yetkilileri, “Bütün salonlarımızın ve binamızın bütün eksikliklerini giderdik. Sezona yepyeni bir yüz ve vizyonla giriş yaptık. Pazar günü yaptığımız açılışa çok sayıda Sinema Severin ilgi göstermesi bizi oldukça memnun etti. Eski makinelerimizin tamamını sinemamızın girişine koyarak sergiledik. Artık 3 Boyutlu Dijital Makinelerimizle hizmet vermekteyiz. Tekrar ediyoruz, sinemamıza gelip memnun kalmayan müşterilerimizden para almıyoruz.

 

5 TL’YE 3 GÜN KOKU TAHAHÜTLÜ  AÇIK PARFÜM SATACAKLAR

 

CİNEGOLDS Sinemalarının yanı sıra çok yakında kafeteryalarını da hizmete sokacaklarını belirten AVM Yetkilileri, “vatandaşlarımızın ucuza kaliteli hizmet alabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Yurtdışından ithal ettiğimiz bire bir orjinaliyle aynı olan 3 GÜN KALICI KOKU tahahütlü açık parfümleri artık 5 TL’ye satacağız. İddia ediyoruz, vatandaşlarımız şehrimizde en kaliteli hizmeti ve ürünü en ucuza sadece CİNEGOLDS AVM’de bulacaklar” dedi.

Film Seansları :

İNCİR REÇELİ 2: 11.15 – 13.15 – 15.15 – 17.15 – 19.15

AZAZİL :  16.00 – 18.00 – 20.00

KİKORİKİ: 12.00 – 14.00





Son Güncelleme: 26.10.2014 01:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.